2012. július 11., szerda

Boldog Szüüüüüüüüliiiiiiiiiiiiiiiiiiii naaaaaaaaaapooooooooooot.....

Hádzsime és Kamehame meg minden. Első dolgunk egy hatalmas nagy köszönet azoknak az embereknek akik elküldték jelentkezésüket a csapathoz. Sajnos nem sok emberről van most szó. De többségük ott adta fel, hogy az általuk választott karaktereket már a csapatban kiosztottuk, de voltak olyanok, akik nem válaszoltak vissza többszöri levélírás után sem. ^^" Ezúton is azért egy hatalmas nagy köszönetet érdemelnek a vállalkozószellemük miatt.
 

Haladjunk tovább... négy hónapja már annak, hogy komolyabb bejegyzés történt volna az oldalon. Ennek is megvan az oka. Az utóbbi időszakban a csapat várt egyrészt a jelentkezőkre, másrészt pedig nagyon sok minden jött közbe. Pl.: érettségi, OKJ, kresz stb.. :) Úgy gondoltuk ezt az időt kifogásként kitudjuk erre használni. :D Jól is jött. A legutolsó MondoCon-on ugyanis a csapat megismerkedett két Abridged fanatikus Dragon Ball mániás emberrel (remélem ha ezt olvassák nem veszik magukra :D ), akiknek miután megemlítve lett, hogy magyarul mi szinkronizáljuk a Team Four Star sorozatát, lecsaptak a lehetőségre és jelentkeztek, nem egy hosszú megbeszélés után, s mire már észbe kaptak volna bent találták magukat a csapatba. Így hát utólag is de még egyszer így hivatalosan is:
Köszöntünk Amychi és Güzü a Team Dragon Star csapatában! 





Lényegében ennyit szerettünk volna mindenkivel közölni. Vagyis ááááááááh.... majdnem elfelejtettem, miért is kezdtem bele ebbe.

Szóval, ígértünk valamit, de még mindig sehol ugye? Akkor szépen tekintsetek el az Online menüponthoz. Mert IGEN!! Jól gondolod. Ott megtalálod a Team Dragon Star első részét! ^^ Hosszas gyakorlások és próbák árán, de összehoztuk. Nem csak, hogy az első részt, hanem a következő kettőt is. Vagyis az első három rész már kész teljes formában. Csak nem szerettük volna kiadni egyszerre. A részek heti egyszer fognak kikerülni. A 2. részt két hét múlva fogjuk kiadni, a 3. részt pedig rá egy hét múlva egyből. A következő három rész készülőben. Nem beszélünk a levegőbe, ezt elhihetitek. :) Az elmúltakért pedig utólag elnézést kérünk.. Remélem jóvá teszünk mindent. Fogadjátok sok szeretettel hát az első részt. Annak pedig örülnénk, ha rá találsz az oldalra akkor dobd tovább másnak is, hogy terjedjünk. A figyelmet köszönjük. S igen, az új csapat megszületett, új erővel lépünk fel, és gyorsabb munkákkal próbáljuk tartani az ütemet.  Fogadjátok SOK szeretettel Amychi rajzát, ezzel búcsúzunk is egyelőre. Pá ^^




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése