2012. szeptember 28., péntek

FRISS


FIGYELEM FIGYELEM!
  

Szeretnénk felhívni minden rajongónk illetve nyomon követőnk figyelmét arra hogy csapatunk elkészült a következő három résszel, amit az ONLINE menüpontban azonnal meg is nézhettek, vagy látogassatok el youtube csatornánkra, ahova (habár lassabban) szintén kikerülnek!:) Részeink mindig hármasával fogjuk megjelentetni, amiket egy-két hónap gyakorlás után adunk ki, mivel csapatunk nagy részét elfoglalják szakmai, illetve érettségi vizsgáik (vagy jogosítvány szerzés)! Mindazonáltal amint időnk engedi gyakoroljuk szerepeinket, hogy minnél jobb minőségűek legyenek elkészült videóink.



A FELVÉTELT EZENNEL LEZÁRJUK!

  
Sajnálattal kell közölnünk hogy egyenlőre a TDS csapatába való felvételt lezárjuk! Köszönjük most is a jelentkezéseket és a leveleket. De nem kell aggódni azoknak sem, akik most nem kerültek be kis csapatunkba, hisz az idő múlásával egyre több új szereplő lesz akikhez várjuk a bátor, válalkozókedvű szinkronhangokat! Szóval csak hajrá gyakoroljatok serényen ahogy mi is.


AZ ÚJ TAG!

  
Kihírdettük a jelentkezést és annak rendje és módja szerint válaszoltak, és kapcsolatba lépttek velünk, mégegyszer köszönjük minden jelentkezőnknek, és egyúttal szeretnénk bemutatni új csapattagunkat Márkovot. Ő tapasztaltabb nálunk, hisz neki, mielött belépett volna csapatunkba, mér volt és van egy sorozata, az Espada club. Sok szeretettel köszöntünk köreinkben és reméljük jól érzed majd magad a társaságunkban!
Ennyi voltunk mára. Hamarosan jelentezünk. Tartsatok velünk. ;) 
Team Dragon Star

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése